مقاله اندازه گیری نقطه انجماد شیر
این استاندارد برای اندازهگیری نقطه انجماد شیرهای خام , پاستوریزه , استریلیزه , UHT هموژنیزه یا استریلیزه کامل : کمچرب و پس چرخ بکار میرود .
محاسبه مقدار آب افزوده شده به شیر به لحاظ تغییرات روزانه و فصلی ترکیبات شیر پیچیده میباشد که اثرات این عوامل در این استاندارد درنظر گرفته نشده است .
فرآیندهای حرارتی در خلاء ممکن است بر روی نقطه انجماد شیر تاثیر بگذارد و نتایج بدست آمده از نمونههائیکه دارای اسیدیته بیش از ۰/۱۸ گرم اسید لاکتیک در ۱۰۰ میلیلیتر شیر اولیه میباشند نمیتواند قابل استفاده باشد
فایل ورد ۱۶ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۲۱۷ بازدید