مقاله اندازه‏ گیری نقطه انجماد شیر

مقاله اندازه‏ گیری نقطه انجماد شیر

69797721447788599801

این استاندارد برای اندازه‏گیری نقطه انجماد شیرهای خام , پاستوریزه , استریلیزه , UHT هموژنیزه یا استریلیزه کامل : کم‏چرب و پس چرخ بکار میرود .
محاسبه مقدار آب افزوده شده به شیر به لحاظ تغییرات روزانه و فصلی ترکیبات شیر پیچیده میباشد که اثرات این عوامل در این استاندارد درنظر گرفته نشده است .
فرآیندهای حرارتی در خلاء ممکن است بر روی نقطه انجماد شیر تاثیر بگذارد و نتایج بدست آمده از نمونه‏هائیکه دارای اسیدیته بیش از ۰/۱۸ گرم اسید لاکتیک در ۱۰۰ میلی‏لیتر شیر اولیه میباشند نمیتواند قابل استفاده باشد

فایل ورد ۱۶ صفحه

می توانید از اینجا دانلود کنید

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

۲۱۷ بازدید

درباره فرشته