مقاله آب معدنی طبیعی – ویژگی ها

مقاله آب معدنی طبیعی – ویژگی ها

32

آبی است که با آب آشامیدنی (۱) به دلایل زیر قابل تشخیص است:
الف- بوسیله محتوای املاح معدنی خاص، عناصر کمیاب (۲) و دیگر ترکیبات مشخص می گردد.
ب- از منابع طبیعی مانند چشمه و نقاط حفاری شده از سفره های آب زیر زمینی بدست می آید، و کلیه اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از هرگونه آلودگی یا تأثیرات خارجی روی کیفیت آن باید انجام گیرد.
ج- ترکیبات آن در فصول مختلف سال از ثبات نسبی برخوردار است.
د- تحت شرایطی که ویژگیهای آن تغییر نکند جمع آوری می شود.
ه- در نزدیکترین محل ممکن به سرچشمه آب، تحت شرایط بهداشتی خاص بسته بندی می شود.
و- هیچگونه فرآیند پالایش (۳) به جز فرایندهایی که در بند ۸-۲ این استاندارد تعیین شده است در مورد آن بکار نمی رود.

فایل ورد ۱۳ صفحه

می توانید از اینجا دانلود کنید

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

۳۹۱ بازدید

درباره فرشته