مقاله ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان
استاندارد ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام ، طیور و آبزیان که نخستین بار در سال ۱۳۴۹تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی خوراک دام و طیور برای دومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در دویست و سی و سومین جلسهکمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذایی مورخ ۱۳۷۷/۷/۲۱تصویب شد، اینک باستناد بند ۱ماده ۳قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر
فایل ورد ۱۱ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۲۰۴ بازدید