مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
چربیهای مورد استفاده در تغذیه دام و طیور از دو منشأ بدست میآید .
۲-۱- منشأ حیوانی : عبارت از چربی است که از لاشه حیوانات در کشتارگاهها پس از فرآیند صنعتی به صور مختلف مورد مصرف قرار میگیرد .
۲-۲- منشأ گیاهی : عبارتست از اسیدهای چربی که از مراحل تصفیه کارخانجات روغن نباتی بدست میآید .
فایل ورد ۸ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۲۱۵ بازدید