مقاله آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
درخت انگور گیاهی است از خانواده Vitaceae که اسم عملی گونه آنها Vinifera Vitis میباشد . انگور را بشر از قدیم به شمار میرفته است . سوابق تاریخی نشان میدهد که کشت و کار درخت انگور در ازمنه قدیم در آسیای صغیر و ایران انجام میگرفته و به دلیل قدمت کشت و امکان استفاده از محصول آن به صورت تازه و خشک و فرآوردههای ثانوی و جنبی آن کشت و کار آن در نقاط مختلف کشور بسط و توسعه یافته است . میوه انگور غیر از مصرف به صورت تازه ( انگور و غوره ) بصور دیگر از قبیل آبغوره , شربت انگور , شیره , کشمش الکل , سرکه و … نیز مورد استفاده قرار میگیرد .
فایل ورد ۲۲ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۳۷۶ بازدید