مقاله خوراک دام وطیور وآبزیان- تفاله مرکبات – ویژگی ها و روش های آزمون
باقیمانده حاصل از پرتقال , لیمو , گریپ فروت , نارنگی و نارنج پس از آبگیری است که شامل پرده , هسته , پوست و الیاف داخلی میوه های نوشته شده در بالا می باشد و به عنوان یک ماده اولیه جهت تغذیه دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرد. در جیره نشخوارکنندگان الیاف خام موردنیاز آنها را تأمین می کند و در جیره غذایی مرغان تخمگذار به عنوان یک ماده اشتهاآور و رنگ دهنده زرده تخم مرغ مصرف می گردد .
فایل ورد ۲۷ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۳۸۵ بازدید