مقاله خوارک دام ، طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون

مقاله خوارک دام ، طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون

294809-494986

گلوتن ذرت یک پروتئین آبگیری شده است که پس از جداکردن نشاسته و سایر اجزاء بدست  می آید . از نظر غلظت مواد مغذی بالا برده و میزان پروتئین آن بسته به نوع فرآیند افزایش پیدا می کند از نظر قابلیت هضم بسیار بالا و انرژی متابولیسمی آن بیشتر از ذرت است به عنوان یک منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل بر اساس ماده خشک می تواند در رنگ گوشت طیور و زرده تخم مرغ موثر باشد . از نظر اسیدهای آمینه متیونین و سیستین غنی ولی از نظر لیزین و تریپتوفان فقیر است .

فایل ورد ۲۲ صفحه

می توانید از اینجا دانلود کنید

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

۱۹۷ بازدید

درباره فرشته