مقاله استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
استاندارد ویژگیها و روشهای آزمون آرد بادام زمینی که بوسیله کمیسیون فنی مواد غذائی تهیه و تدوین شده و در کمیسیون نهائی مادر مورد تائید قرار گرفته و در سی و یکمین جلسه کمیته ملی مواد غذائی مورخ ۶۱/۳/۳۰ تصویب گردید .
پس از تأیید شورایعالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه ۱۳۴۹) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
فایل ورد ۳۱ صفحه
می توانید از اینجا دانلود کنید
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .۴۰۶ بازدید